شماره تلفن035-32277000
آدرس ایمیلinfo@rozbon.com
فروشگاه اینترنتی رُزبُن
0 محصولات نمایش سبد خرید

سبد خرید شما خالی است.

کنجد ، دانه ی کوچک شگفت انگیز

خواص دانه های کنجد در آخرین نوشته های فروشگاه اینترنتی رُزبُن

بدن انسان برای بسیاری از ساز و کارهای خود از جمله عملکرد صحیح عصبی، فرآیندهای عضلانی و نگهداری از استخوان‌ها به مواد معدنی ضروری نیاز دارد. دانه‌های کنجد سرشار از مواد معدنی هستند. کلسیم، منیزیم و فسفر از جمله مواد معدنی ضروری هستند که بدن قادر به ساخت آن‌ها نیست اما می‌توانیم از طریق دانه‌های کنجد به میزان مناسب آن‌ها را دریافت کنیم.

تاریخچه کنجد

دانه‌های کنجد در مناطق گرمسیری، نیمه گرمسیری و معتدل جنوبی در جهان  به طور گسترده کشت می‌شوند. دانه‌های کنجد دارای عطری ملایم و بسیار مغذی هستند و از آنها در کشورهای مختلف به عنوان غذا و یا طعم دهنده‌ی آن استفاده می‌شود. گیاه کنجد احتمالا در آسیا و یا شرق آفریقا برای نخستین بار روییده است. مردم چین نزدیک به ۵ هزار سال قبل از دانه‌های کنجد استفاده می‌کردند. رومیان باستان نیز از دانه‌های کنجد به همراه زیره برای پخت نان بهره می‌بردند. با توجه به همین تاریخچه هست که بسیاری معتقد هستند احتمالا دانه کنجد یکی از نخستین دانه های روغنی شناخته شده برای بشر هست. در حال حاضر نیز در اروپا و آمریکای شمالی از دانه‌های کنجد به عنوان طعم دهنده و چاشنی مواد غذایی به خصوص نان و دیگر غذاهای پختنی استفاده می‌شود.

گیاه کنجد

گیاه کنجد بومی شرق آفریقا و هندوستان هست اما در حال حاضر در بسیاری از مناطق جهان رشد و پرورش داده می‌شود. با توجه به شرایط محیطی، گیاه کنجد بین ۰.۵ تا ۲.۵ متر (۲ تا ۹ فوت) رشد می‌کند. گیاه کنجد ظاهر زیبا و منحصر به فردی دارد. این گیاه بعضا دارای شاخه هست اما در بعضی از موارد خیر.
در هر برگ آن بین یک تا سه گل ظاهر می‌شود. گیاه کنجد میوه‌های کپسولی شکل را داراست هنگامی که کپسول‌ها را باز کنید دانه‌های کنجد با پوشش قهوه‌ای، سیاه و سفید را مشاهده خواهید کرد.

خواص دانه های کنجد در مجله فروشگاه اینترنتی رُزبُن

بسته به نوع خاک مزرعه کشت شده دانه‌های کنجد به رنگ های مختلفی از جمله سفید، برنزه، قرمز، مایل به قرمز، خاکستری و سیاه بوجود می‌آیند.

خواص دانه های کنجد در مجله فروشگاه اینترنتی رُزبُن

روغن ارده کنجد

کنجد را در دسته دانه‌های روغنی قرار می‌دهند چراکه بین ۴۴ تا ۶۰ درصد از مواد اصلی تشکیل دهنده آن را روغن شکل می‌دهد. که موجب شده کنجد در میان انواع دانه‌ها بیشترین میزان روغن را دارا باشد. روغن ارده کنجد در استفاده‌ی خانگی  به عنوان روغن پخت و پز و یا روغن سالاد مورد توجه هست و در صنعت برای ساخت صابون، داروها و روان کننده‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد. با توجه به فواید بسیار زیاد روغن ارده کنجد برای پوست و مو مورد توجه صنعت آرایشی و بهداشتی نیز قرار گرفته است.

0
دیدگاه‌های نوشته

*
*

جواب سوال‌هاتون رو می‌تونید در زیر پیدا کنید. در غیر اینصورت از ما بپرسید، ما همیشه به سوالاتتون جواب می‌دهیم.
چرا بایستی در حساب کاربری آدرس ایمیل ثبت کنم؟
کلیه مکاتبات فروشگاه آنلاین رُزبُن با آدرس ایمیل شما انجام می شود.
چه جوری میتونم با شما همکاری کنم؟
شما میتوانید برای درخواست همکاری با شماره 09134607400 تماس گرفته و درخواست خود را اعلام کنید.
روغن های شما روغن کنجد هست یا روغن ارده کنجد؟
تمامی روغن‌های تولیدی صنایع غذایی رُزبُن روغن ارده کنجد هست و مناسب برای سرخ کردنی، پخت و پز می باشد.